iunie 14, 2010

Taxa de bariera din Mamaia reintra in vigoare incepand de marti

Posted on 13:14 by buruista



Turiştii vor plăti din nou, începând de marţi, taxa de barieră la intrarea în staţiunea Mamaia, măsura urmând să fie aplicată pentru toate autoturismele care nu sunt înmatriculate în judeţul Constanţa.
Potrivit Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa, valoarea taxei a fost menţinută la nivelul anilor trecuţi.

Astfel, fiecare intrare în staţiune va costa trei lei, un abonament pentru 24 de ore va costa patru lei, unul pentru şapte zile - 25 de lei , iar pentru întreg sezonul estival abonamentul costă 250 de lei. Abonamentelor vor putea fi achiziţionate de la dispeceratele staţiilor de taxare aflate la intrarea în staţiune.

Sistemul de taxare este aplicat în trei puncte ale staţiunii Mamaia, respectiv la intrarea dinspre Năvodari - două bariere, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia - zece bariere şi la intrarea în staţiune dinspre bulevardul Mamaia - patru bariere.

Taxa de barieră va fi plătită de toate persoanele care provin din afara judeţului Constanţa, iar constănţenii care au maşini achiziţionate în leasing vor beneficia de un permis de liberă trecere. Legitimaţiile se eliberează numai utilizatorilor cu domiciliul sau sediul în municipiul Constanţa. De asemenea, şi agenţii economici care au puncte de lucru în staţiunea Mamaia vor primi legitimaţii de acces.

1 Response to "Taxa de bariera din Mamaia reintra in vigoare incepand de marti"

.
gravatar
Unknown Says....

Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

Leave A Reply

Related Posts with Thumbnails

Persoane interesate

  curs valutar oferit de: curs valutar

BlogCatalog

News & Media Blogs - BlogCatalog Blog Directory