iunie 09, 2010

Funeriu: Toate inspectoratele scolare au confirmat ca situaţta scolara va fi incheiata

Posted on 15:25 by buruista




Asemanarea cu orice personaj real este intentionata


Situaţia şcolară va fi încheiată în toate unităţile de învăţământ, iar pregătirea pentru probele scrise de la bacalaureat se desfăşoară normal, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, după videoconferinţa cu inspectorii şcolari.

"Acum s-a încheiat videoconferinţa cu inspectorii generali şcolari, am primit confirmarea că în toate judeţele situaţia şcolară va fi încheiată şi totodată că pregătirile pentru proba scrisă a examenului de bacalaureat decurg normal", a spus Daniel Funeriu.

Ministrul Educaţiei a mai spus că mulţumeşte profesorilor pentru devotamentul arătat copiilor prin finalizarea situaţiei şcolare şi desfăşurarea în condiţii normale a examenului de bacalaureat.

"Le mulţumesc din nou profesorilor şi îi asigur că Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va face tot ceea ce este posibil pentru ca lucrurile să intre în normal", a adăugat Funeriu.

Câteva zeci de profesori din Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) sau sindicatele afiliate au protestat, miercuri, în faţa Ministerului Educaţiei, aceştia spunând că multe cadre didactice sunt hotărâte să nu încheie situaţia şcolară, dar că o situaţie certă ar putea fi cunoscută vineri.

Prima probă scrisă la examenul de bacalaureat va fi la Limba română, în 28 iunie, urmată de Limba maternă, în 29 iunie, proba obligatorie a profilului, în 30 iunie şi proba la alegere, 2 iulie. În 4 iulie vor fi afişate rezultatele, în 6-7 iulie vor fi evaluate contestaţiile, iar în 8 iulie vor fi comunicate rezultatele finale.

No Response to "Funeriu: Toate inspectoratele scolare au confirmat ca situaţta scolara va fi incheiata"

Leave A Reply

Related Posts with Thumbnails

Persoane interesate

  curs valutar oferit de: curs valutar

BlogCatalog

News & Media Blogs - BlogCatalog Blog Directory