iunie 03, 2010

Adriano, audiat pentru presupuse legaturi cu traficanti de droguri

Posted on 10:48 by buruista



Atacantul echipei Flamengo, Adriano, transferat recent la AS Roma, a fost audiat de justiţia braziliană, miercuri, pentru a da explicaţii în legătură cu presupuse tranzacţii financiare cu traficanţi de droguri din Rio de Janeiro. Adriano a fost însoţit la audierile ce au durat o oră de avocatul său, Adilson Fernandes. El a ieşit de la audieri escortat de poliţie şi nu a discutat cu reprezentanţii mass-media.

Atacantul trebuia să se prezinte şi la un comisariat de poliţie din Bras Pina, pentru a da declaraţii în acelaşi caz, dar nu a făcut-o. El a fost reprezentat de avocatul său.

Jucătorul brazilian este suspectat de poliţie de legături financiare cu oamenii lui Fabiano Atanasio da Silva, cap al traficanţilor de droguri din favela Vila Cruzeiro. Fotbalistul ar fi transferat suma de 60.000 de reali (27.000 de euro) din contul său în cel al unuia dintre oamenii lui Da Silva, la sfârşitul anului trecut. Da Silva este acuzat şi că a tras cu puşca într-un elicopter al poliţiei, la 17 octombrie 2009, incident soldat cu trei morţi.

Poliţia anchetează şi două fotografii în care apare Adriano. Într-una din aceste fotografii, atacantul brazilian face cu degetele iniţialele "CV" ale facţiunii criminale Commando Vermelho din Rio, iar în alta ţine în mână o puşcă, precum un traficant. Fotografiile au fost luate de la jucătorul brazilian atunci când locuia la Como, lângă Milano, şi evolua pentru Inter (până în aprilie 2009). Agentul jucătorului a afirmat că arma din fotografie e de fapt "o replică folosită pentru jocurile de paintball".

Aceasta este a doua oară în mai puţin de trei luni când Adriano este audiat de către poliţie. La sfârşitul lunii martie, el a trebuit să explice de ce una dintre motocicletele sale a fost înregistrată pe numele mamei unui traficant de droguri şi pe numele unuia dintre prietenii săi din copilărie, Paulo Rogerio de Souza Paz. Cazul nu este încă închis.

No Response to "Adriano, audiat pentru presupuse legaturi cu traficanti de droguri"

Leave A Reply

Related Posts with Thumbnails

Persoane interesate

  curs valutar oferit de: curs valutar

BlogCatalog

News & Media Blogs - BlogCatalog Blog Directory